Uw bedrijf op Webprogids

 Geachte Heer / Mevrouw,

 

Graag stel ik u Webprogids.nl voor. Een nieuwe commerciële website gericht op promotie van bedrijven in Nederland. Dat adverteren niet duur hoeft te zijn en toch een hoog rendement kan opleveren bewijst webprogids.nl

 

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de consumenten zich oriënteert op internet alvorens tot een aankoop/offerte aanvraag over te gaan. U wilt natuurlijk dat tijdens dit proces de consument uw bedrijf vindt en niet die van uw concurrent, want dit is een potentiële klant. Wanneer u niet goed vindbaar bent online/in de zoekmachines zal dit een negatieve invloed hebben op uw bekendheid en het aantal potentiële klanten dat uw website bezoekt. Dit kost u omzet.


Beter vindbaar online met webprogids.nl

 

Webprogids.nl kan u helpen beter vindbaar te zijn online. Wij zijn continu bezig met de promotie en zoekmachine optimalisatie van onze online gids. Als wij beter vindbaar zijn bent u dat namelijk ook, mits u natuurlijk een vermelding van uw bedrijf heeft op onze website. Dit tegen een zeer aantrekkelijk bedrag.

Op webprogids.nl kunt u al een bedrijfsvermelding krijgen voor 9,00 euro ex BTW per jaar! Het is 9,00 euro ex BTW per jaar en dit blijft zo.

 

Voordat het jaar verloopt krijgt u een automatische email van het systeem met de mededeling dat de jaarlijkse vermelding bijna verloopt. In deze email is een link meegestuurd waarmee u de vermelding weer één jaar kunt verlengen. Wilt u dit niet, dan verdwijnt uw vermelding automatisch, maar u kunt altijd weer een nieuwe vermelding plaatsen. Wij doen ook niet aan stilzwijgende verlenging!

 

Zorg dat u online goed vindbaar bent voor uw potentiële klant met webprogids.nl!

 

m.v.groeten team Webprogids.nl

info.webprogids@gmail.com

http://www.webprogids.nl

 

 

Heeft u zich eerder aangemeld? Klik dan hier om in te loggen. Of klik hier voor meer informatie.

Aanmelden als bedrijf

(Een geldig e-mail adres is nodig om uw account te activeren)

Geef enkele trefwoorden op als bijv.: bloemist, computerreparatie, timmerman o.i.d.

Maandelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Ik ga akkoord met de algemene voorwaardenen en plaats een bestelling met betalingsverplichting.

* zijn verplichte velden